Kommer ruttna av irritation!

Vad gör man när man har ont om pengar??, Vanliga/normala människor hade kanske skaffat ett extra jobb eller ngt, andra tagit ett lån kanske?!  Nu till vad jag gör när jag har ont om pengar, joo jag ringer på första bästa annons i tidningen som vill hyra lgh o stämmer träff! Eftersom min lgh e helt underbar (tycker ja iaf) så nappar ju självklart dom två iranska killarna som va här o titta! Dom ringde idag o sa att dom ville ha den, och sjklart, pengakåt som man e, så ringde jag direkt till min hyresvärd o kolla läget! Det va helt ok för deras del eftersom det fort e jag som står på förstahandkontraktet och betalar ej dom så får ju jag göra det! Ingen bra deal! (flyttar på söndag =( )

Nu till det verkliga problemet, var ska jag då bli av? Jooo jag ska flytta hem till mina kära parents som jag älskar...på avstånd. Det här va inte genomtänkt alls känner jag nu, hur ska jag klara att bo med dom i fyra månader i en 3a???? Bo i ett rum som ej har ngn dörr, kan inte spela musik på morgonen eftersom morsan sover då (jobbar natt), iofs, lär väl inte höra musiken efter ett tag ändå, hon kommer tjata hål på mina trumhinnor! Varför e det så att ens föräldrar aldrig kommer inse att man blivit vuxen?? Kommer även att gå upp minst 10 kg i vikt pga mammas mat och frukost på sängen varje dag (så kul att ha dig hemma vår lilla groda) Det är också ett stooort bekymmer, grodan är mitt smeknamn för dom pga hur jag sov när jag va liten (rumpan upp i vädret), hatar det, dom kunde hellre slått mig med mattpiskan än att kalla mig grodan!!! Vad FAN har jag gett mig in på??? Inte nog me mamma, pappa bor där också, han har sååå torr humor, har kört samma skämt i minst 10 år o skrattar sj lika mkt åt dom fortfarande, annars sitter han mest tyst i fåtöljen, förrutom på helgerna, eller joo han sitter i fåtöljen då med, men då e han ju ledig o kan ta några biira, han blir då om möjligt ännu tråkigare o i värsta fall går han ut med hundarna o kommer tillbaka in med en hund för lite!!!  En hund för mkt hade varit roligare men det har dock aldrig hänt...än!
Hoppas att ni förstår mitt problem o bjuder hem lite oftare allihop!!
Ha det så bra, nu ska jag dra!  Ps. Ser ni mig såhär i  om 4 mån vet ni varför. DS

Då ska vi se hur man gör??!



Vet ej om detta funkar men hitta iaf en gammal gammal bild på ngn som jag tror e jag?!! isf e det tösen i dom bruna byxorna som står med händerna i sidorna med rumpan hit! Frågade Erika angående händerna i midjan, varför liksom?! hon kom ihåg att det va asballt att köra den dansen på buffalotiden tydligen men jag va nog inte så jävla cool eftersom jag stod helt ensam, känner inte tjejen mitt emot!!? ngn som känner igen min rumpa o kan intyga att det är jag??! jaja ni ville ha bilder o det fick ni! kanske ska tillägga till mitt försvar att den rödbruna färgen på mitt hår är för en juluppvisning i 6:an där ja skulle vara Geri i spice girls! haha till mitt försvar liksom?!!Kryddaaarn!! Äsch, jag bjuder på den! puss o kram
Hahahahahaha såg nu att alla kör händerna!!! T.o.m killarna, illa!!!

Back in das game!

Nu jävlar e det slut på bitterheten för min del (ett litet tag iaf)!!! pengar kommer och går, så inte lönt att gå att deppa, det löser sig alltid =) Gick o köpte mig ett träningskort för att tänka på annat, vilket borde resultera i ännu mer pengaångest, men inte här inte, sjukt nöjd med mitt köp faktiskt och som man säger varje år, nu jävlar ska ja bli fitt för beach 2009 (fast inte alltid samma årtal då) Denna gången menar jag det dock!!!

Fine va här igår, han hade köpt med sig hela mc.Donalds och massa dricka, hade jättetrevligt men kl 22 satt vi o gäspa ikapp efter 2 glas vin för min del o drygt 2 öl (33or) för fine, så nästa gång blir d att börja tidigare eller ta en tupplur innan, märks att åldern börjar ta ut sin rätt! Kanske e så att vi inte tål spriten längre helt enkelt så då får det väl bli grytlappsstickning eller ngt annat kul istället! Kom gärna med förslag!

På fredag  e jag ledig, då ska jag hem till erika o dricka massa äppelkaka o mysa me homer sen blir det väl utgång som vanligt antar jag, e ju väldigt svårt att bara gå hem efter lite vin, lr bara jag?! Det kommer bli sjukt najs iaf, äntligen blir det av!!!

På lördag har vi premiär på Bara Rock o jag ska leka bartender haha ska bli jävligt spännande att se hur d går, tappa upp öl kan ja ju men allt annat, plus att jag får ha en lite pall inne i baren för att nå flaskorna, kommer nog se väldigt proffsigt ut, hmm lr inte! Riktigt roligt ska det bli i vilket fall!

Ikväll blir d nog TP hemma hos mig, här snackar vi oproffsigt, jag e så oallmänbildad man bara kan bli (lr nja häxan kanske e snäppet värre, sorry älskling) Tror att ja e jävligt streetsmart men det spelar ju ingen som helst roll i TP tyvärr. Men asså allvar, typ "Vad hette Gustav den VI s ofödde son???" Ingen aning o jag kunde inte brytt mig mindre!!! men men jag bjuder på massa skratt för sällskapets skull =)
Nä duschen väntar, so long suckers!

Ps. Nej Linda jag tar inte bort dina kommentarer, dom e ju halva nöjet, men du borde kanske överväga att skaffa en egen blogg?! DS

Kortvarig lycka...

Jaha, vaknade i morse och allt kändes toppen, längsen jag va så glad o pigg, gick till jobbet med ett leende på läpparna och även där flöt allt på bra! tills jag fick mitt lönebesked, det va ju mindre än jag räknat med, men eftersom jag hade en lön till att hämta ut tänkte jag att det löser sig nog, det gjorde d inte. Så här står jag på lönedagen och ligger redan back 1400kr, hur gick detta till, jag har alltid haft åtminstone till mina räkningar o lite till?! Jag jobbar 6 dagar i veckan, (visst inte spec många timmar men det tar ändå på krafterna) och ändå klarar ja mig inte. Föreslog för älskipälski att vi skulle sälja oss, men det va hon inte så sugen på, då erbjöd ja henne att va min hallick sålänge jag slipper ligga me henne, hon svara inte på detta så tar det som att hon ej vill representera mig, tror nog att ja kan få ngt för att sära på benen, men vill hon inte så...Fine fråga precis om han får kompispris, sjklart får han inte det, 50kr gäller för alla och det e ej prutbart!!
Nä nog med bitterheten!

Läste igenom vad jag skrivat i lördags natt och självklart stämmer allt, kanske va några fler araber, lite svårt att räkna när man e mitt i fighten så att säga!!Det jag skrev om att Fine hade fotobevis stämde inte tydligen, han va för långt borta för att kunna fota o det enda han hade på sin mob va när en kebab åt upp mitt ansikte! Vi skulle eg gått på bio ikväll, men känner att det blir att gå på spriten istället faktiskt, hoppas han e me på det, att han får bjuda alltså =)

Nä blir kanske att jag skriver lite senare istället, nu måste ja iaf hit the shower o städa lite (som vanligt i framtiden)
Tack o hej, vill ngn köpa mej?? =)
(hoppas ingen tar mig på för stort allvar)

PS. ni behöver inte tycka allt för synd om mig, mina underbara föräldrar ställer upp med pengar men känns lite jobbigt att som 20-åring behöva vända sig till dom. DS.

inte vet jag?!!

Ok, jag lova er alla roliga detaljer, men helt ärligt kommer ja inte ihåg spec mkt som hänt som e kul, inte det tråkiga  heller för  den delen, hade ingen aning om vad ja skulle skriva så jag fick be fine om råd, han tyckte ja skulle berätta om när jag rädda honom från att bli dödad av 20 araber utanför cardan, medan jag mena på att man ej skryter om det direkt, hade ju kunnat slå ner dom allihop eftersom ja tränat jujitsu (men som sagt inget man skryter om), men räddningen va ju att ja kände dom alla, så e livet på söder! alla känner alla, grönsaksäljaren känner ja inte men alla andra säger hej när man går förbi, sj kommer ja ju från en by och tror gott om alla så ja hälsar glatt medan dom kollar in min väska, inte fan vet ja!!!! har ingen aning om vad ja yrar om men kommer uppdatera o rätta till alla fel imorn, men en sak e säkert, dom va 20 araber, fine sprang sin väg medan ja utöva mina tekniker! en efter en föll till marken, ni skulle varit där, fine har fotobevis tom!! nä om man skulle sova o bakis blogga imorn istället, homie o ja ska nanna nu (han e min)=)!!! puss

Fri som en fågel..

Nu har ja inte skrivit på ett par dagar, har inte mkt att skriva för det! har jobbat o städat o sovit i princip allt jag gjort! men nu e det lördag och jag e ledig... lollo o älskipälski kommer hit, vi ska käka, dricka o sen ut, sjklart e det lilla jag som får fixa allt med handlande osv, men det gör inte så mkt, tycker om att ta hand om dom yngre=) tanken är att dom ska komma om en timme och jag har varken städat, duschat lr handlat men vet också att dom kommer först vid 8 om ja känner dom rätt. Erika o homer kanske också tittar förbi en runda sen men hon festa lite igår så stannar nog inte spec länge, homie däremot ska med ut, bli väl cardan om han får bestämma och det får han ju, han e svår att säga emot med dom hundvalpsögonen!

imorgon ska jag leta upp den där sladden till min mob så jag kan lägga in bilder här i min blogg, har fått klagomål på att den e lite tråkig, inte så många som läser den dock men kan va kul ändå kanske. Vet inte hur man gör heller, men bara att ringa ngn kanske som e lite mer haj på det där med datorer. Kan även stolt berätta att jag slutat röka inne, jävlar anamma vilken skillnad, gjorde ju inte annat än att sitta här framför datan o kedjerökte, blev sjukt kallt dessutom eftersom jag envisades med att ha fönstret öppet trots att d inte hjälpte ett shit!

Nej nu börjar jag faktiskt känna mig lite stressad så får väl hoppa in i duschen och eftersom ja e singel ska jag även passa på att hålla andan. Skriver mer imorn, förhoppningsvis händer det ngt kul ute som jag kan skriva om annars blir det bara bittert om hur dåligt jag mår. puss o kram

Oj oj oj!

Oj vad det snurrar nu, får se hur d går me skrivandet =) Älskipälski, hey o Fine har varit här ikväll, men, ett stort men, dom gick för några timmar sen o här sitter ja o kisar mot skärmen... jaja så kan det gå!
Borde gått o lagt mig för länge sen, ska ju upp snart! lr? va fan e kl?
jaja d löser sig ...
vi hade iaf riktigt trevligt, hey kan snacka lite mkt (precis som jag) men annars så va d helt fantastiskt, om ni ej lyssnat på nick pitera innan så e det dax nu, kanske inte helt perfekt men sjukt skickligt, a whole new world!! e han ens känd? han borde vara iaf!!

Nu på lördag e ja ledig för första gången på väldigt länge (en lör) så då e det ju sjklart fest som står på schemat, jag lollo, tezz o ev erika ska laga mat o dricka o sen blir d väl cardan som vanligt antar jag. Har bokat tid hos min frisör på tors, e lite nervös för jag funderar på rött men vet ej riktigt, lr blont kanske, får fundera vidare!
MEN nu kom jag på!!!!! hey den jävlen känner nog sig sjukt hemma här (vilket han sjklart borde, men gränsa lite mannen, ja e ju trots allt tjej) han pissar me öppen dörr, vad e det om ej storhetsvansinne??=) (vargod min vän, jag gör reklam för dig utan att ta betalt) nej men allvar, det porlar ju som bara den, tycker ej att d e ok!!!!
Skärpning till nästa gång o för helvete fäll ner toalocket!!!!!

nej allvar nu måste jag gå o lägga mig, natti natti! pussar o kramar

Bitterfitta...

Nu va jag här igen, inte för att jag har ngt att berätta direkt men har inget bättre för mig helt enkelt=) sitter o väntar på att fine o älskipälski ska komma, det blir lite biir o vin hemma hos mig som vanligt, kanske fine tar me sig ngn till så vi kan spela spel, hade varit kul eftersom jag alltid vinner!!! skulle jag förutse en förlust så "råkar" jag välta spelplanen..
Gick igenom en bok som jag brukade skriva i o hittade det här:

 Varför källsortera?

Varför skilja på batteri och tidningspapper när människor inte kan skilja på rätt o fel.
Varför bry sig om träd och ozonlager när världen lider.
Svältande barn utan tak över huvudet, någon stackare som ligger gömd i en buske och väntar på att bli skjuten lr bombad för att hedra sitt land, när hans familj sitter och väntar på ett telegram om hans död, våldtagna kvinnor som har fem lås på dörren och ändå sitter och skakar i sitt eget hem, rädda för att bli "spottade på" igen.
Jag säger nej till källsortering, släng allt i samma soptunna, för det finns inget kvar att rädda...!

Mkt bittert måste jag säga, finns ju en del sanning i det men antar att jag bara ville ha en ursäkt för att slippa sortera.
Sen har vi en annan som börjar såhär: 
"Nu sitter jag här igen efter en utekväll, full o kåt."
Fortsättnignen förtäljer ej historien...

Nä nu får jag nog ta o plocka undan lite innan dom kommer, tack o hej leverpastej!

Bloggdröm

Tror att bloggandet stigit mig lite åt huvudet, drömde nämligen vad jag skulle blogga om och det jag drömde va att jag skulle be alla som läste min blogg lägga 20kr i månaden var, mitt argument till detta
va att jag skulle slippa gå på gatan, men vad fan ska jag me 60kr extra i månaden till???
Tur att man har ett jobb o gå till.

Ida ska jag fika hemma hos fis, har inte sett deras lgh än så ska bli kul, e helt säker på att jag kommer bli inspererad till att göra om hela min, hon har verkligen känsla för det där med inredning.
Återkommer säkert senare idag, ha d sålänge!


Oh far,oh far du är allt en ärlig karl!

har inte mycket att skriva idag förutom att min gamle far e för rolig, jag va där idag o utförde min vanliga veckostädning. Där står jag med min kassa rygg o min handled som inte e helt 100 o kämpar för att dammsuga upp vartenda jävla hundhårstrå när han kommer in i rummet och säger.."michelle, säg bara till om du vill ha paus så tar jag gärna över en stund" lite irriterat svara jag  "det gör du inte gärna alls" Nej det e sant säger han och går o sätter sig!!!! va?!!!

När man behöver det som mest..

När man behöver ngt tycks d vara väldigt långt borta, lr så e det bara så att man ej ser det man har framför sig?!! 
jag är en människa som behöver allt svart på vitt, annars ser jag bara rätt igenom det, tyvärr!
Antar att jag får jobba på att bli bättre, bättre på att öppna ögonen o se saker från vad dom är och inte bara se det negativa..

Natten till igår fick jag besök av benjamin, han e motsatsen till john blund skulle man kunna säga, fick sova först kl. 6 o sen upp 9 igen för att göra mig klar för jobb. (vinet jag drack innan kan också spelat in) men igår va jag inte i mitt esse på jobb direkt, allt jag gjorde gick i slowmotion.

Nu har 200 strecket på vännerlistan passerat o då tycker man ändå att ngt borde hända, eller?!
Men det ska jag tala om för er att det gör det inte, jag som kämpat så för detta antal, gick in på lindas vänner o addade lite folk bla en mette som visade sig vara 15 år, har ingen aning om vem denna människa e, hon e säkert jättetrevlig men det va inte den mette jag sökte...(tack än en gång linda!)

Igår tog jag ett beslut som jag verkligen hoppas va rätt,  tror att det i slutändan va det bästa att göra för min egen skull av många anledningar, men som dom säger..man måste våga bli sårad för att vinna (lr e det inte så man säger? typ iaf) jag gör iaf alltid precis tvärtom, jag avslutar det innan så att jag inte kan bli sårad, men antar att jag bara förlorar på det i långa loppet.  Jaja det lär väl visa sig..

Igår hände ngt roligt faktiskt, älskipälski kommenterade min status som va "fyy faan!!" hon skrev, va inte en sån bitterfitta! Mitt försvar till detta e att man blir ju som man umgås, sorry babe!

Nej nu ska jag ta o göra ngt vettigt av denna dagen, ska ta tag i städning o måleri, puss på er två som läser min blogg :)
PS. lycka till imorn fine, jag håller tummarna!!! DS

Day one

jaha då va man här också, undrar varför, inga namn nämda (linda) "facebook e så kul michelle, du måste skaffa dator!!!" här står man 10.000kr fattigare o inte en själ inloggad på ngt håll, nä men d e sjukt kul linda, tack!! såhär i efterhand tänker man ju lite på vad man kunde gjort för dom pengarna, ex...

1. två månadshyror drygt (så man kunnat slappa på helgen o inte bara jobbat extra för att klara sig)

2. tagit en sista minuten en vecka o bara gottat sig i varmen

3. köpt nya golv plus mkt mer till lgh

4. behöver jag säga mer???

Linda tack än en gång, du har gjort mitt liv väldigt värdefullt, här sitter jag o tittar på en skärm som varken blinkar eller ngt annat, men inga sura miner från mitt håll inte, DU tycker säkert att d e skitspännande med facebook, jag och dick kom fram till att det är för att du pluggar, då sitter du där o ska plugga inför en tenta men det e ju inte ett dugg kul o vad e då roligare, joo facebook, men vad fan e inte roligare???!!! Allvarligt,
kunde du inte bara varit en vän o förklarat detta från början...!(kärlek)

nog om dig linda, nu ska vi prata om ngt helt annat...MIG!
jobbar ju lucher nu, ngn kunde ju upplyst mig om att det innebär att man ska gå upp ganska tidigt och ha krafter att le mot snobbiga kostymnissar, hade jag vetat detta hade jag aldrig tackat ja, men nu e d så dax när man upptäckt alla förmåner, gratis lunch (sjukt god)(gör ej reklam)(valvet heter d) :) kaffe för att klara dagen o underbara arbetskamrater osv.
nu börjar jag nog bli litta på lyset känner jag, älskipälski har varit här o vinat idag o d bådar ju aldrig gott iaf ej om man ska upp tidigt, sjukt kul har vi alltid men hueondet som kommer dagen efter e sådär, jävla dum ide!!! sen joina både fia o robin o d gjorde ju ej saken bättre!
kommer nog inte gå så jäkla bra med den här bloggen heller, händer inte så mkt spännande i mitt liv just nu men skulle d göra det så självklart att jag bjuder på alla smaskiga detaljer (nästan iaf) undrar bara hur linda rosing lyckas försörja sig på detta (o lite annat), har hon så händelserikt liv eg?!!
jaja nog om henne o åter till mig, nu ska jag nanna o förresten M, jag har en perfekt tröja till dig :)du får kanske se den ngn gång =)
tack för ikväll älskipälski, godnatt


RSS 2.0